Menu

MenuStawiamy na różnorodność i jakość naszych dań. Nasze menu jest starannie skomponowane, aby zadowolić nawet najbardziej wymagających gości. Oferujemy szeroki wybór potraw, od tradycyjnej polskiej kuchni, po dania inspirowane kuchnią międzynarodową. Nasz zespół kucharzy z pasją i zaangażowaniem przygotowuje każde danie, dbając o najdrobniejsze szczegóły. Wszystko to, aby nasi goście mogli cieszyć się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale także prezentacją naszych potraw. Dodatkowo, jesteśmy otwarci na sugestie i chętnie dostosujemy menu do indywidualnych potrzeb i preferencji naszych gości.

Pakiet jednodniowy

  • POWITNIE MODEJ PARY

  • Lampka szampana

  • Chleb weselny

  • UROCZYSTY OBIAD POWITALNY

ZUPY (do wyboru 1 zupa):

  • Tradycyjny rosół z makaronem

  • Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

  • Krem z brokułów z grzankami

  • Barszcz z uszkami

DANIE GŁÓWNE - MIĘSA (do wyboru 4 rodzaje mięs):

  • Kotlet schabowy / drobiowy w aromatycznej panierce

  • Kotlet drobiowy w złotej panierce

  • Kotlet po szwajcarsku nadziewany serem i szynką

  • Kotlet de volaile

  • Kotlet z mięsa mielonego

  • Pierś z kurczaka nadziewana warzywami

  • Nóżka z kurczaka pieczona

  • Pieczeń wieprzowa / drobiowa w sosie własnym

  • Zrazy zawijane wieprzowe/ drobiowe z bukietem warzyw

DANIE GŁÓWNE – DODATKI:

  • Ziemniaki z wody z koperkiem lub puree

  • Zestaw 3 surówek do wyboru z poniższej listy:

-Kapusta pekińska

-Marchewka + seler

-Marchewka z jabłkiem

-Marchewka z pomarańczą

-Mizeria

-Ogórek konserwowy

-Buraczki

-Sałatka z pomidorów

-Sałatka z surowej kapusty białej

-Sałatka z selera

-Surówka z kapusty czerwonej

-Kapusta zasmażana

DESER (do wyboru 1 deser):

  • Lody z owocami i bitą śmietaną

  • Tiramisu

  • Szarlotka na ciepło z bitą śmietana i listkiem mięty

  • DANIA CIEPŁE:

I CIEPŁE DANIE i II CIEPŁE DANIE (do wyboru po 1 daniu z poniższej listy):

  • Kluski śląskie z karczkiem nadziewanym śliwką

  • Eskalopki z frytkami

  • Kotlet pod serową chmurka z zapiekanymi ziemniakami

  • Udko z ryżem i bukietem warzyw

  • Placki po węgiersku

  • Pieczeń wieprzowa nadziewana śliwką lub żurawią

  • Kotleciki mielone z kasza wiejska ze śliwka i orzechami

  • Gulasz z jarzynami

  • Gołąbki w sosie pieczarkowym

  • Gołąbki w sosie pomidorowym

 

III CIEPŁE DANIE (do wyboru 1 danie z poniższej listy):

  • Barszcz czerwony z krokietem lub sakiewka lub pasztecikiem

  • Flaczki

  • Żołądki

  • Strogonow

 

  • CIASTO ORAZ OWOCE SERWOWANE NA STOŁACH GOŚCI

  • NAPOJE ZIMNE I GORĄCE NIELIMITOWANE

  • Woda mineralna z cytryną, soki owocowe, Pepsi, Mirinda, 7Up - serwowane na stołach Gości

  • Kawa, herbata serwowane na stole szwedzkim



  • ZIMNA PŁYTA serwowana na stole Gości bądź na stole szwedzkim:

  • Wędliny

  • Sałatki ( do wyboru 3 rodzaje sałatek z poniższej listy):

-Sałatka jarzynowa

-Sałatka z kurczakiem

-Sałatka z porów

-Sałatka meksykańska

-Sos tatarski

-Sałatka śledziowa

-Sałatka z buraczków

-Sałatka z porów i ziemniaków

  • Przekąski (do wyboru 2 potrawy poniższej listy):

- Śledzie po japońsku

- Pomidory nadziewane

- Sałatka śledziowa

- Kurczaki nadziewane

- Koreczki śledziowe

- Wędlina

- Pasztet drobiowy

- Pasztet wieprzowy

- Pasztet z jajkiem lub żurawiną

- Rolada szpinakowa z łososiem i serem

- Półmisek rozmaitych serów

- Jajka faszerowane

- Roladki tortilla nadziewane

Pakiet dwudniowy

Pakiet dwudniowy zawiera wszystkie powyżej wymienione pozycje z dnia pierwszego oraz dodatkowo menu na dzień drugi:

I CIEPŁE DANIE ( do wyboru 1 potrawa):

  • Żur kiszony z białą kiełbasą

  • Kwaśnica z żeberkami

  • Gołąbki w sosie pieczarkowym

  • Gołąbki w sosie pomidorowym

  • Strogonow

  • Flaczki

  • Żołądki

II CIEPŁE DANIE ( do wyboru 1 potrawa):

  • Kluski śląskie z karczkiem nadziewanym śliwką

  • Eskalopki z frytkami

  • Kotlet pod serową chmurka z zapiekanymi ziemniakami

  • Udko z ryżem i bukietem warzyw

  • Placki po węgiersku

  • Pieczeń wieprzowa nadziewana śliwką lub żurawią

  • Kotleciki mielone z kasza wiejska ze śliwka i orzechami

  • Gulasz z jarzynami

Powyższe menu jest stworzone na podstawie dotychczasowych doświadczeń jednakże pewne zmiany mogą zostać wprowadzone indywidualnie na życzenie Państwa Młodych.

Dodatkowe usługi dostępne na indywidualne życzenie poza pakietami:

FONTANNA CZEKOLADOWA –

  • Fontanna czekoladowa (5 kg mlecznej czekolady)

  • Owoce filetowane (7 kg)

  • Suche ciasteczka

CENA: 2000 ZŁ

STÓŁ SŁODKOŚCI – około 3 wyśmienite deserki na osobę.

CENA: 1800 zł przy 120 osobach

STÓŁ WIEJSKI:

  • Wybór mięs pieczonych oraz wędlin

  • Udziec z kością

  • Smalec

  • Chleb

  • Ogórki kiszone

  • Sosy

CENA: 2500 zł

PIWO Z BECZKI „Okocim”:

30 L- od 370 zł

50 L- od 530 zł

NAPIS „LOVE” oraz ŚWIATŁA LASEROWE:

Cena za pakiet – 800 zł przy wyborze tylko jednej opcji po 400 zł

HOTEL:

Maksymalne oblężenie - 32 osoby + dwie dostawki

CENA:

100 zł - pokój 2-osobowy

150 zł - pokój 3-osobowy

300 zł - apartament 6-osobowy

Śniadanie w formie bufetu– 25 zł za osobę

Przy rezerwacji całego hotelu wraz z śniadaniami uwzględniamy rabat.

Polecamy zaprzyjaźnionych:

  • Fotografa

  • Orkiestrę

  • Animatora dla dzieci

  • Foto-budkę