Menu
Stawiamy na różnorodność i jakość naszych dań. Nasze menu jest starannie skomponowane, aby zadowolić nawet najbardziej wymagających gości. Oferujemy szeroki wybór potraw, od tradycyjnej polskiej kuchni, po dania inspirowane kuchnią międzynarodową. Nasz zespół kucharzy z pasją i zaangażowaniem przygotowuje każde danie, dbając o najdrobniejsze szczegóły. Wszystko to, aby nasi goście mogli cieszyć się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale także prezentacją naszych potraw. Dodatkowo, jesteśmy otwarci na sugestie i chętnie dostosujemy menu do indywidualnych potrzeb i preferencji naszych gości.
Pakiet jednodniowy
-
POWITNIE MODEJ PARY
-
Lampka szampana
-
Chleb weselny
-
UROCZYSTY OBIAD POWITALNY
ZUPY (do wyboru 1 zupa):
-
Tradycyjny rosół z makaronem
-
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
-
Krem z brokułów z grzankami
-
Barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE - MIĘSA (do wyboru 4 rodzaje mięs):
-
Kotlet schabowy / drobiowy w aromatycznej panierce
-
Kotlet drobiowy w złotej panierce
-
Kotlet po szwajcarsku nadziewany serem i szynką
-
Kotlet de volaile
-
Kotlet z mięsa mielonego
-
Pierś z kurczaka nadziewana warzywami
-
Nóżka z kurczaka pieczona
-
Pieczeń wieprzowa / drobiowa w sosie własnym
-
Zrazy zawijane wieprzowe/ drobiowe z bukietem warzyw
DANIE GŁÓWNE – DODATKI:
-
Ziemniaki z wody z koperkiem lub puree
-
Zestaw 3 surówek do wyboru z poniższej listy:
-Kapusta pekińska
-Marchewka + seler
-Marchewka z jabłkiem
-Marchewka z pomarańczą
-Mizeria
-Ogórek konserwowy
-Buraczki
-Sałatka z pomidorów
-Sałatka z surowej kapusty białej
-Sałatka z selera
-Surówka z kapusty czerwonej
-Kapusta zasmażana
DESER (do wyboru 1 deser):
-
Lody z owocami i bitą śmietaną
-
Tiramisu
-
Szarlotka na ciepło z bitą śmietana i listkiem mięty
-
DANIA CIEPŁE:
I CIEPŁE DANIE i II CIEPŁE DANIE (do wyboru po 1 daniu z poniższej listy):
-
Kluski śląskie z karczkiem nadziewanym śliwką
-
Eskalopki z frytkami
-
Kotlet pod serową chmurka z zapiekanymi ziemniakami
-
Udko z ryżem i bukietem warzyw
-
Placki po węgiersku
-
Pieczeń wieprzowa nadziewana śliwką lub żurawią
-
Kotleciki mielone z kasza wiejska ze śliwka i orzechami
-
Gulasz z jarzynami
-
Gołąbki w sosie pieczarkowym
-
Gołąbki w sosie pomidorowym
III CIEPŁE DANIE (do wyboru 1 danie z poniższej listy):
-
Barszcz czerwony z krokietem lub sakiewka lub pasztecikiem
-
Flaczki
-
Żołądki
-
Strogonow
-
CIASTO ORAZ OWOCE SERWOWANE NA STOŁACH GOŚCI
-
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE NIELIMITOWANE
-
Woda mineralna z cytryną, soki owocowe, Pepsi, Mirinda, 7Up - serwowane na stołach Gości
-
Kawa, herbata serwowane na stole szwedzkim
-
ZIMNA PŁYTA serwowana na stole Gości bądź na stole szwedzkim:
-
Wędliny
-
Sałatki ( do wyboru 3 rodzaje sałatek z poniższej listy):
-Sałatka jarzynowa
-Sałatka z kurczakiem
-Sałatka z porów
-Sałatka meksykańska
-Sos tatarski
-Sałatka śledziowa
-Sałatka z buraczków
-Sałatka z porów i ziemniaków
-
Przekąski (do wyboru 2 potrawy poniższej listy):
- Śledzie po japońsku
- Pomidory nadziewane
- Sałatka śledziowa
- Kurczaki nadziewane
- Koreczki śledziowe
- Wędlina
- Pasztet drobiowy
- Pasztet wieprzowy
- Pasztet z jajkiem lub żurawiną
- Rolada szpinakowa z łososiem i serem
- Półmisek rozmaitych serów
- Jajka faszerowane
- Roladki tortilla nadziewane
Pakiet dwudniowy
Pakiet dwudniowy zawiera wszystkie powyżej wymienione pozycje z dnia pierwszego oraz dodatkowo menu na dzień drugi:
I CIEPŁE DANIE ( do wyboru 1 potrawa):
-
Żur kiszony z białą kiełbasą
-
Kwaśnica z żeberkami
-
Gołąbki w sosie pieczarkowym
-
Gołąbki w sosie pomidorowym
-
Strogonow
-
Flaczki
-
Żołądki
II CIEPŁE DANIE ( do wyboru 1 potrawa):
-
Kluski śląskie z karczkiem nadziewanym śliwką
-
Eskalopki z frytkami
-
Kotlet pod serową chmurka z zapiekanymi ziemniakami
-
Udko z ryżem i bukietem warzyw
-
Placki po węgiersku
-
Pieczeń wieprzowa nadziewana śliwką lub żurawią
-
Kotleciki mielone z kasza wiejska ze śliwka i orzechami
-
Gulasz z jarzynami
Powyższe menu jest stworzone na podstawie dotychczasowych doświadczeń jednakże pewne zmiany mogą zostać wprowadzone indywidualnie na życzenie Państwa Młodych.
Dodatkowe usługi dostępne na indywidualne życzenie poza pakietami:
FONTANNA CZEKOLADOWA –
-
Fontanna czekoladowa (5 kg mlecznej czekolady)
-
Owoce filetowane (7 kg)
-
Suche ciasteczka
CENA: 2000 ZŁ
STÓŁ SŁODKOŚCI – około 3 wyśmienite deserki na osobę.
CENA: 1800 zł przy 120 osobach
STÓŁ WIEJSKI:
-
Wybór mięs pieczonych oraz wędlin
-
Udziec z kością
-
Smalec
-
Chleb
-
Ogórki kiszone
-
Sosy
CENA: 2500 zł
PIWO Z BECZKI „Okocim”:
30 L- od 370 zł
50 L- od 530 zł
NAPIS „LOVE” oraz ŚWIATŁA LASEROWE:
Cena za pakiet – 800 zł przy wyborze tylko jednej opcji po 400 zł
HOTEL:
Maksymalne oblężenie - 32 osoby + dwie dostawki
CENA:
100 zł - pokój 2-osobowy
150 zł - pokój 3-osobowy
300 zł - apartament 6-osobowy
Śniadanie w formie bufetu– 25 zł za osobę
Przy rezerwacji całego hotelu wraz z śniadaniami uwzględniamy rabat.
Polecamy zaprzyjaźnionych:
-
Fotografa
-
Orkiestrę
-
Animatora dla dzieci
-
Foto-budkę